9de editie SOM+ Netbaltornooi 2017

Het Som+ netbaltornooi voor zorgbehoevende ouderen is sedert de opstart ervan in 2009, uitgegroeid tot een heus evenement dat niet alleen in de regio Waas en Dender, maar ook erbuiten heel wat bekendheid verwierf.
Zowel thuiswonende ouderen als ouderen die verblijven in een residentiële setting, worden uitgedaagd om te blijven bewegen in een sfeer waarin groepsdynamiek en sociale contacten minstens even belangrijk zijn als conditie en competitie. Onder het motto "dat de beste mogen winnen en al de rest ook", wordt er binnen de organisatie van dit tornooi gefocust op de mogelijkheden van de oudere deelnemer.
 
De voorrondes van deze 9de editie staan gepland op dinsdag 28 november 2017 van 14 tot 16u.
De finale waarop iedereen van harte welkom is, gaat door in de sporthal Meulenbroek te Hamme op dinsdag 12 december 2017.
 

Finale Netbaltornooi 2016

Bewoners uit 14 woonzorgcentra strijden in Hamme om beker Netbalkampioen 2016

Vijftien seniorenploegen uit verschillende woonzorgcentra en een ploeg van het zorgverniewingsproject SOM+ namen het tegen elkaar op tijdens de finaledag op 13 december. De ene al wat sportiever dan de andere, maar alle deelnemers, van 60 tot 94 jaar, gingen volop voor de kampioenenbeker. Woonzorgcentrum Aymonshof Dendermonde en De Mick wonnen het tornooi.

Vormingstraject 'Een nieuw hoofdstuk...' 2016

De vormingssessies van het vormingstraject 'Een nieuw hoofdstuk...als het thuis wat moeilijker gaat...' in samenwerking met OKRA worden gannuleerd omwille van te beperkte belangstelling.
De personen die zich reeds inschreven voor één van de sessies zullen gecontacteerd worden. Informatie zal individueel verstrekt worden. Wij hopen op uw begrip.

15/10/2015 Voorronde netbaltornooi in WZC Sint-Antonius

Het inter-wzc netbaltornooi is sinds de start ervan in 2009 uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio. Som+ organiseert, net zoals vorig jaar, de nu reeds zevende editie. Dertien teams uit twaalf verschillende woonzorgcentra stomen zich onder professionele begeleiding klaar voor een sportief hoogtepunt, de finale op dinsdag 1 december 2015. Een gezonde competitiegeest, een op maat gemaakt trainingsschema en de sociale contacten zijn de drie meest gehoorde redenen waarom deelnemers maar al te graag hun sportschoenen willen aanbinden. Supporter alvast mee!

Voorrondes op dinsdag 13 en donderdag 15 oktober 2015

Finale op dinsdag 1 december 2015

Som+ netbaltornooi 2015

Het inter-wzc netbaltornooi is sinds de start ervan in 2009 uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio. Som+ organiseert, net zoals vorig jaar, de nu reeds zevende editie. Dertien teams uit twaalf verschillende woonzorgcentra stomen zich onder professionele begeleiding klaar voor een sportief hoogtepunt, de finale op dinsdag 1 december 2015. Een gezonde competitiegeest, een op maat gemaakt trainingsschema en de sociale contacten zijn de drie meest gehoorde redenen waarom deelnemers maar al te graag hun sportschoenen willen aanbinden. Supporter alvast mee!

Voorrondes op dinsdag 13 en donderdag 15 oktober 2015

Finale op dinsdag 1 december 2015

Fotograaf: Geert de Rijcke

SOM+ wint voorronde en speelt in A-Poule op de finaledag op dinsdag 1 december

De SOM+ploeg werd dinsdag 13 oktober eerste in zijn voorronde.
Door dit prachtige resultaat mogen zij deelnemen in Play-Off A op de finaledag.
De finale vindt plaats op dinsdagnamiddag 1 december in Sporthal Meulenbroek, Kaaiplein 32 te Hamme.


 

Foto's netbaltornooi 2014

Hieronder kan u een aantal foto's vinden van het netbaltornooi van 2014. Klik op een foto om hem te vergroten.